Ons verhaal

In een wereld waar koffieliefhebbers dagelijks genieten van hun vertrouwde kopje koffie, begon het bij ons te knagen. Na de tweede of derde kop wordt de smaak toch wat eentonig, nietwaar? Maar wat als er nu een manier was om die eentonigheid te doorbreken?Burni is het verhaal van jeugdvrienden die tijdens een inspirerende reis naar Mexico werden betoverd door de rijke cultuur en smaken van het land. Daar ontstond het idee om iets unieks te creëren dat de koffie-ervaring zou verrijken, op een gezonde manier.

We wilden geen standaardproduct toevoegen aan de koffie. Nee, we wilden iets avontuurlijks en gewaagds ontwikkelen dat de zintuigen zou prikkelen. Zo werd Burni geboren - een kruidige, subtiel pittige topping die een explosie van smaken toevoegt aan je vertrouwde kopje koffie, zonder de authentieke koffiesmaak te verliezen.Met Burni willen de vrienden Lars & Michaël mensen aanmoedigen om uit hun comfortzone te stappen en te experimenteren. Na vele uitdagingen en afwijzingen begint ons idee eindelijk vruchten af te werpen. Deze veelzijdige topping gaat perfect samen met verschillende soorten lattes, chai-theeën, drankjes en zelfs cocktails, waardoor het een totaal nieuwe koffie- of drankervaring biedt.

Burni is meer dan zomaar een topping; het is een gezond, veganistisch product met een laag caloriegehalte dat je helpt om je saaie gewoontes wat spannender te maken.

Benieuwd naar het verschil? Laten we je koffieavontuur samen beleven met Burni!"